Továbbra is rejtély, hogy több százan miért csinálják ezt naponta

Megosztás

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei rendőrök az elmúlt héten 31 ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból, és továbbra is több száz olyan járművezetővel szemben intézkedtek, amelyekkel túllépték a megengedett sebességet.

A közlekedési balesetek megelőzése érdekében folyamatosak az ellenőrzések vármegyénk útjain, melynek során a rendőrök nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a szabályszegő járművezetőket – köztük az ittas vezetőket és a gyorshajtókat is – kiszűrjék a forgalomból.

Az elmúlt héten az egyenruhások 31 ittas vezetővel szemben kezdeményeztek eljárást, továbbá 593 gyorshajtót rögzítettek a vármegye közútjain, valamint 7 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy tudatosan tartsák be a közlekedési szabályokat. A közlekedésbiztonsági helyzet további javítása, valamint a baleseti szempontból kiemelt szabályszegések visszaszorítása érdekében folyamatosan hajtanak végre a rendőrök különböző közlekedésrendészeti akciókat. Az ellenőrzésekkel a rendőrség célja a baleseti kockázat valamint a balesetek számának csökkentése.

Kapcsolódó cikkek