Őszintén beszélt egymással a dandár parancsnoka és a város vezetője

Megosztás

Bali Tamás ezredessel, a szolnoki MH Kiss József 86. Helikopterdandár parancsnokával, valamint munkatársnőjével, Hirtné Ivanics Marianna zászlóssal, honvédelmi referenssel folytatott megbeszélést kedden Pető Zsolt.

Abony polgármestere meghívta a találkozóra Stummer- Mészáros Bernadett igazgató asszonyt és helyettesét, Szendrei Juhász Ágnest, ők a Kinizsi Pál Gimnázium vezetői.

Pető zsolt a megbeszélésen hangsúlyozta, hogy Abony vezetése minden rendelkezésére álló eszközével segíti a Kinizsi Pál Gimnázium működését és természetesen az iskola és a Magyar Honvédség kapcsolatát.

Mint a polgármester fogalmazott, nagy öröm számára, hogy Bali Tamás ezredes arról számolt be, hogy összesen hetven kadét jár a helyi gimnáziumba és ezen kívül a kinizsis diákok nagyon fontos szerepet töltenek be a dandár életében.

A város vezetője kijelentette, büszke a példás együttműködésre a honvédség és a gimnáziumk közt, és persze a tanulókra is.

Hangsúlyozta, polgármesterként szívügyének tekinti a Kinizsi Pál Gimnázium jövőjét, annak fejlesztését, így a továbbiakban is mindenben segíteni fogják a rendelkezésre álló eszközökkel az oktatási intézményben folyó munkát.

Forrás és fotó: Pető Zsolt Facebook

Kapcsolódó cikkek