„Gyöngéden ölelj át” – énekelte Korda György Varga Juditnak

Megosztás

A Tállai András által szervezett eseményen lépett fel az énekes, ahol a miniszter is jelen volt.

A Korda házaspár a XVI. Polgári Estély című rendezvény sztárvendége volt nemrég: az eseményt a mezőkövesdi térség fideszes országgyűlési képviselője, a Pénzügyminisztérium államtitkára, Tállai András hozta tető alá, fővédnöknek pedig Varga Juditot kérte fel – írja a HVG.hu.

Balázs Klárit és Korda Györgyöt meglepte, hogy a miniszter is jelen volt, előbbi meg is jegyezte Kordának, „milyen elegáns és csinos” – árulta el a Blikknek a 84 éves énekes.

„Amikor elénekeltem az egyik legszebb és legnagyobb slágeremet, a Gyöngéden ölelj át című dalt, azt mondtam, ezt most Varga Judit miniszter asszonynak küldöm. A koncert után pedig közös kép is készült vele, ami igazi megtiszteltetés számunkra.”

Korda szerint Varga Judit ismeri és szereti a dalaikat, Tállai András pedig nagy ultijátékos, így azt is tudja, hogy Korda kétszeres magyar bajnok. „Megegyeztünk abban, ha meghív egy jó ultiversenyre, örömmel megyek majd újra Mezőkövesdre!”

A közös fotó felkerült az igazságügyi miniszter Facebook-oldalára is. A Blikk tudomása szerint ő kérte a fényképet, ugyanis gyerekkora óta nagy rajongója Korda Györgynek és Balázs Klárinak.

Kapcsolódó cikkek