Minél jobb TikTok-videót akart készíteni, de lezuhant a szikláról és szörnyethalt a 27 éves férfi

Megosztás

A minél tökéletesebb videó készítése érdekében egészen a szikla peremére állt, ám az áldozat egyensúlyát vesztette, megcsúszott és a halálba zuhant. A közösségi média újabb indirekt áldozata.

Lezuhant egy 70 láb magas szikláról és szörnyethalt egy 27 éves indianai férfi Puerto Rico délnyugati partjainál, nem messze a Cabo Rojo-i világítótoronytól.

Edgar Garay családja szerint épp egy TikTok-videót akart készíteni, amikor egyensúlyát veszítette és a mélybe zuhant. A férfi halálhíréről az amerikai parti őrség közleményben számolt be.

A balesetről azonnal értesítették a parti őrséget, de Garay holttestét csak másnap találta meg a Puerto Ricó-i búvárszolgálat sürgősségi egysége, mert olyan helyre sodródott, ahol nagyon nehezen volt megközelíthető.

A férfi bátyja, Carlos Garay a CNN WTHR csatornának nyilatkozva „fenegyereknek” nevezte testvérét. Elmondása szerint Edgart egy unokatestvérük kísérte a sziklákhoz kirándulni, amikor a baleset történt.

„A bátyámnak van egy TikTok-fiókja, amire imádott videókat feltölteni” – mondta Carlos. „Most is épp ezzel kísérletezett, de közelebb ment a peremhez, mint kellett volna”. (via 444.hu)

Kapcsolódó cikkek