Kamerákat lopott, talán úgy vélte, őt nem látják

Megosztás

Ruhaneműk alatt lapult a több rendbeli lopással gyanúsított férfi, aki a falubelijeit károsította meg.

Egy tiszaburai férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy január 15-én az esti órákban bement egy helyi ingatlan udvarára és a nyitott színből két szerszámgépet tulajdonított el, amit később 3000 forintért eladott.

Ugyancsak a 18 éves fiatal a gyanúsítottja annak a lopásnak, ami január 6. és január 16. között történt. Ekkor a feltételezett elkövető egy önkormányzati ingatlanból 5 gázkonvektort, vascsöveket, kerítésléceket és –drótot tulajdonított el.

A karcagi nyomozók nem csak e két bűncselekmény elkövetését rótták a gyanúsított terhére, hiszen 2022. év utolsó negyedévében három jogsértés is az ő számlájára írható.

Október hónapban egy gázvezetékcsövön felmászva, a helyi iskola tornatermének külső faláról eltulajdonított két kamerát, decemberben egy tiszaburai udvar malacóljáról vitte magával a deszkákat, míg a két ünnep között az építés alatt álló helyi bölcsődéből 33 fém födémtartó lábat lopott el.

A több rendbeli lopással gyanúsított férfit január 18-án egy ágyban, ruhaneműk alatt megbújva találták meg az abádszalóki rendőrök. A gyanúsított kihallgatásakor mindent bevallott. Az eltulajdonított értékek közül a két flexet találták meg kutatás során a rendőrök, a többi tárgyat pedig keresik az egyenruhások.

Fotó: police.hu

Kapcsolódó cikkek