Így raboltak ki késsel fenyegetve egy nőt a villamoson – videó

Megosztás

Az eset fényes nappal a kamera előtt történt, a férfi igen agresszívan lépett fel a külföldi hölggyel szemben, szerencsére nemsokára el is kapta a rendőrség.

Vádat emelt az ügyészség az ellen a férfi ellen, aki még tavaly szeptemberben rabolt ki késsel egy külföldi nőt a 6-os villamoson. Az 50 éves elkövető az ügyészség szerint a XI. kerületben nézte ki áldozatát, akivel szemben helyet foglalt, majd

közel hajolt hozzá, és az ujjai összedörzsölésével jelezte neki, hogy pénzt kér tőle.

A magyarul nem tudó nő megértette, hogy mit akar tőle a férfi, de a fejét rázta, majd másodszor is megismételték ezt, ami után a vádlott elővett a táskájából egy kést, amit a sértett előtt látványosan forgatni kezdett, majd hirtelen a nyaka felé szúrt.

A nő elrántotta a fejét, de a férfi tovább hadonászott a késsel, majd a nő hasa irányába szúrt, pénzt követelve. A nő sokkos állapotba került, félelmében elővette a pénztárcáját, amiből a vádlott kivett 55 ezer forintot, amit eltett – olvasható az ügyészség közleményében. (Hvg)

Késes rablás a 6-os villamoson

Egy külföldi nőt rabolt ki a 6-os villamoson egy késsel fenyegetőző férfi. Az eset még tavaly ősszel történt, most emeltek vádat a férfi ellen, a Fővárosi Főügyészség kiadta a rablásról készült felvételt.

Kapcsolódó cikkek