Zagyvarékason mindent vitt, a rendőrök elfogták

Megosztás

Egy 32 éves zagyvarékasi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2022. október 16. napján az esti órákban bement egy zagyvarékasi ingatlanba és eltulajdonított két gázpalackot. Azonban a gyanúsított terhére nemcsak egy bűncselekmény elkövetését rótták a nyomozók, hiszen 2022. szeptember 2-án szintén egy zagyvarékasi házból vitt el televíziót, távirányítókat és okosórát, míg 2022. október 9. és október 12. között ugyancsak falubelijét károsította meg, akkor 25 doboz járólapot, 2 munkalapot, rádiót és spotlámpát, sarokcsiszolót és fúrógépet, továbbá gázbojlert, lapátot és gereblyét lopott el.

A rendőrök 1 rendbeli lopás vétség és 2 rendbeli lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt. Az eltulajdonított értékek egy részét a rendőrök kutatás során megtalálták és lefoglalták.

A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozói, a jelenleg is letartóztatását töltő terhelttel szemben indított büntetőeljárást befejezték és a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az ügy iratait az illetékes ügyészségnek.

Kapcsolódó cikkek