Három hónapra bezár a művelődési ház Cibakházán

Megosztás

Október elején még úgy tűnt, hogy Cibakháza nem kényszerül drasztikus lépésekre, egyedül a könyvtár sorsa volt kérdéses.

Most mégis az alábbi közlemény olvasható a település oldalán: az energiafelhasználás csökkentése miatt, a Művelődési Ház 2022. december 22-től 2023. február 28-ig zárva lesz,

Testületi döntés értelmében, ezen idő alatt temperáló fűtés lesz az intézményben. (12 °C). Abban az esetben, ha az intézményben zárva tartási idő alatt rendezvény, foglalkozási igény merül fel, az épület rezsi költségeit kalkulálni kell (víz, villany, takarítás stb.), és kizárólag az igénybevétellel arányosan kalkulált térítési díj fizetés ellenében vehető igénybe.

Ezen díjakról 2023. január 09. után tud majd tájékoztatást adni az intézmény. Más esetben a civil szervezetek, közösségek, csoportok programjait el kell halasztani fűtés szezonon kívüli időpontokra.  Térítési díj igénybevétele esetén, az igényelt helyiséget (helyiségeket) csak fűtő klíma berendezésekkel lehet fűteni, olvasható a tájékoztatásban.

Kapcsolódó cikkek