Megújulhat a Honvéd Jász Kaszinó épülete Jászberényben

Megosztás

Több sikeres pályázatról kapott értesítést a minap Budai Lóránt.

Jászberény polgármestere megjegyezte, mindez annak köszönhető, hogy a polgármesteri hivatal szakemberei idén is rengeteget dolgoztak az önkormányzati pályázatok elkészítésével.

Ennek eredményeként kapta az értesítést a Magyar Államkincstár megyei igazgatóságától, hogy a helyi és térségi turizmusfejlesztési pályázaton 400 millió forintot nyert Jászberény a Honvéd Jász Kaszinó (Tiszti Klub) felújítására.
További jó hír, hogy a szociális célú városrehabilitáció témájában benyújtott, Neszűrt érintő kérelmüket szintén pozitívan bírálták el és 178 millió forinttal támogatják annak megvalósítását.

A Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága pedig arról értesítette, hogy a helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális- és eszközfejlesztése pályázatuk, amely a jászberényi vásártér (lengyel piac) fejlesztését célozza, szintén nyert: csaknem 78 millió forintos támogatást ítéltek meg az önkormányzat részére.

Budai Lóránt megjegyezte,

“Mindez jó példa arra, hogy mennyi mindent el lehet érni kitartással és valódi szakmai munkával! Erőfeszítéseinknek köszönhetően a múlt heti nyertes pályázatokkal együtt Jászberény számára több mint egy milliárd forintnyi támogatást sikerült szereznünk idén decemberben!

Egyben megköszönte a hivatal munkatársainak a sikeres pályázat-előkészítést, a döntéshozóknak pedig pályázataik és így város fejlesztésének támogatását.

Fotó: Budai Lóránt Facebook/Gémesi Balázs

Kapcsolódó cikkek