Szemtelenül rátelepedett a jótékony ételosztásra a Fidesz Jászberényben

Megosztás

Pofátlanul rátelepedett az egész Fidesz-bagázs a szeretet ebédje elnevezésű ételosztásra Jászberényben – kapta szerkesztőségünk a hírt egy helyi olvasónktól.

És valóban, a közösségi oldalon megjelent bejegyzések szerint a fideszesek maguk dicsekedtek azzal, hogy egy civil által szervezett jótékonysági eseményen jópofáskodtak Pócs János térségi képviselővel az élen.

Pedig a szervezők információink szerint direkt megkérték a politikusokat, hogy ne használják kampányra az eseményt, lévén kampányidőszak.

Ezt a Közösség Jászberényért Egyesület tagjai, élén Budai Lóránt polgármesterrel, a KJE polgármesterjelöltjével tartották csak be, míg az egész Fidesz-had rátelepedett a rendezvényre.

Besenyi Orsolya, a Fidesz jelöltje maga is elismerte videójában, hogy egy civilnek köszönhetik ezt az ételosztást, és az összefogás fontosságáról beszél.

Ahogy Pócs is közölte, ez a nemes tett most kivételesen nem neki köszönhető. Ahogy írta, a Szántai családnak, Tugyi Róbertnek és Kövér Tamásnak.

Közben persze az alkoholmentes eseményen bort osztogatott és mindenkivel igyekezett parolázni. 

Budai Lóránt érthetően szomorúan tapasztalta, hogy mit művelnek a fideszesek. Őt is megkérték, ne éljen vissza a helyzettel, amit be is tartott. Azt az ígéretet kapta, hogy egyetlen politikai szereplő sem lesz a rendezvény aktív résztvevője.

Ám amikor kilátogatott az eseményre, megdöbbenve látta a fideszesek hadát, amint megszállták az eseményt.

Mint közölte:

“Őszinte leszek: nem voltak illúzióim. Szinte biztosra vettem, hogy a kormánypárti jelöltek nem bírják ki, hogy akár egyetlen alkalmat is elszalasszanak, ha kampányolásra adódik lehetőség. De azt nem hittem volna, hogy a szervezők és a résztvevők ezt csendben fogják tűrni. Így vált hát egy nemes gesztusból erőszakos kampányrendezvény…”

Állítólag maguk a szervezők is roppant kényelmetlenül érezték magukat a kínos helyzet miatt, ami persze Pócsék észre sem vettek.

Az ember szájából kinézték az ételt a fideszesek Fotó: Pócs J. Facebook

Kapcsolódó cikkek