Schobert Norbert villámgyorsan kiszállt cége irányításából, a csőd határán az Update

Megosztás

Már az elmúlt napokban is olvashattuk, hogy komoly gondok lehetnek a fitneszguru cégének háza táján, most ez egyre inkább ki is csúcsosodik. Schobert mindenesetre gyorsan elhagyta a süllyedő hajót. Érdekesség, hogy a miniszterelnök öccse nemrég került be a vállalat igazgatóságába.

Múlt péntekre „sürgősségi partnertalálkozót” hívott össze Schobert Norbert a Norbi Update Zrt. franchise-partnereinek, miután a cég bolthálózatai az ellehetetlenülés határára sodródtak, és sorra húzzák le a rolót, ahogy azt kedden lapunk is megírta. A 24.hu szerint ezen a találkozón Schobert bejelentette: „az egészségi állapotában bekövetkezett változások” hatására a Norbi Update Zrt. operatív működésébe szakmai és pénzügyi partnert von be.

A találkozóról hírlevélben is tájékoztatást adtak az eseményen részt venni nem tudó franchise-partnereiknek. Ebben arról írnak, hogy a fitneszguru a termékfejlesztéssel foglalkozik a jövőben, a marketinget a felesége, Rubint Réka viszi tovább, míg az operatív működést egy új szakmai stábra bízzák. Az új partnerről a hírlevélben azt közölték, hogy a VIV Csoporthoz tartozó egyik cég lesz, míg magán az eseményen Fazekas Zoltánt mutatta be Schobert a Norbi Update megmentőjeként (de az ő nevét a hírlevél nem említi).

A 24.hu „jól értesült boltos körökre” hivatkozva azt írja, hogy a Norbi Update Lowcarb Zrt. – amely igazgatóságába májusban bekerült Orbán Áron, a miniszterelnök öccse és egy horvát üzlet működtetője is –, 268 millió forinttal tartozik az áruterítő logisztikai cégnek. Ez a társaság, a HAVI Logistics Kft. múlt heti levelében azt közölte, hogy „a kiküldött járatértesítővel ellentétben a december 9-ére rendelt árujuk nem kerül holnap kiszállításra! További kérdés esetén kérjük, keressék az Update központot!” Schobert Norbert egyelőre nem reagált a megkeresésekre. (Telex)

Kapcsolódó cikkek