Induljon a hétvége! A legjobb programok Szolnok megyében

Megosztás

Ismét összegyűjtöttük Szolnok megye legjobb hétvégi programjait.

Kormos Anett stand-up előadása – Szolnok (december 9. 19:00)

Kormos Anett hosszú hallgatás után a szolnoki Agórában is mesél mindarról, ami az elmúlt időszakban történt vele. Stand up előadásában szó lesz házasságról, válásról, gyerekről, kamaszgyerekről, világvégéről, és mindenről, ami miatt sírni kéne, de csak röhögve lehet túlélni. A péntek esti előadás célja, hogy a néző hazafelé tartva úgy érezze: az ő élete végülis egészen tűrhető.

Szolnoki Zöld estek (december 9. 18:00)

Önt is érdeklik a helyi zöld ügyek? Kíváncsi, hogy milyen környezettudatos fejlesztések valósulnak meg más városokban?
Akkor ott a helye a szandaszőlősi Green Szolnok épületében, ahol már második alkalommal rendeznek közösségi estet. Minden alkalommal hasznos módszereket ismerhetünk meg, melyekből kiderül, hogyan lehet az esővizet hasznosítani, hatékonyan komposztálni, óvni az erdőterületeket vagy a városi fákat. 

Utazóklub – Szolnok (december 10. 10:00)

A Hild Viktor Városi Könyvtár Utazóklubjában ezúttal Albániával ismerkedhetünk meg. A csodálatos országról Molnár Róbert mesél az érdeklődőknek, saját élményei alapján.

Kaláka koncert – Jászberény (december 11. 15:30)

Mikor a betlehemesek karácsonykor házról-házra járnak, üdvözlő versük végén ezt kérdezik: Szabad-e bejönni ide betlehemmel? Ezt a címet viseli a népszerű együttes ünnepi koncertje is. A műsorban elhangzanak magyar és más nemzetiségű karácsonyi népdalok, régi egyházi énekek, adventi versekre írott Kaláka dalok.

Adventi programok – Martfű (december 10-11.)

Ezen a hétvégén is színes programok várják az érdeklődőket Martfűn. Szombaton 15 órától a legkisebbeknek szól a karácsonyi mesejáték, majd vasárnap délelőtt 10 órától és délután 4 órától adventi hangversenyeket hallgathatunk a Martfűi Városi Nőikar előadásában.

Kapcsolódó cikkek