Elkezdődik a LED izzók kiosztása Szolnokon

Megosztás

A regisztrációs időszak lezárult, a nagyságrendileg 2000 csomag összeállítása megtörtént, így sor kerülhet végre az izzók kiosztására, melyek szállítása és átvétele több ütemben zajlik majd, olvasható Szolnok város hivatalos oldalán.

Még augusztusban hirdette meg Szolnok önkormányzata a lakossági LED-csereprogramot, melynek köszönhetően a háztartások teljesen ingyen juthatnak tartós, energiatakarékos izzókhoz. 

Első körben, akik a napokban e-mail üzenetet kapnak az égőket biztosító cégtől – legyenek különös figyelemmel a spam mappára is -, 2022. december 14-én 8:00 és 16:00, valamint december 16-án 8:00 és 12:00 között tudják átvenni a ledeket a Városházán (földszinti tárgyaló, 18. szoba).

Az átvételhez a személyi igazolványra és lakcímkártyára van szükség, melyeket az átvételkor be kell mutatni. Amennyiben személyesen nem, csak meghatalmazott útján tudnak elfáradni a hivatalba, abban az esetben a www.ledcsere.hu oldal alján található dokumentumok menüpontból letölthető, tanúk aláírásával ellátott meghatalmazásra lesz szükség, melyek mintapéldányai az átvételi helyen is rendelkezésre állnak majd.

Akik nem rendelkeztek internettel, e-mail címmel, számítógépes ismeretekkel, azokat telefonon fogják értesíteni az átvétellel kapcsolatosan.  

Az önkormányzat arra is felhívja a figyelmet, hogy csak azok vehetik át izzóikat a fent megjelölt időpontokban, akik erről értesítést kaptak, hiszen azok név szerint állnak rendelkezésre.

Kapcsolódó cikkek