Elektromos kisautót és mosogatótálcát loptak a kenderesi testvérek

Megosztás

Ismeretlen személyazonosságú elkövetők jelentek meg 2022. november 16-án az esti órákban egy kenderesi lakóház udvarán és onnan egy elektromos gyermekjárművet tulajdonítottak el. A jogsértők a játékautót egy romos épület környékén elrejtették.

A gyermekverdát később a sértett egyik rokona megtalálta. Néhány nap múlva ismét bejelentés érkezett a Kisújszállási Rendőrőrsre, mert 2022. november 26-án 16 óra és november 22-én 11 óra között egy jelenleg felújítás alatt álló lakóház udvarára mentek be ismeretlenek, és a melléképületből egy mosogatótálcát tulajdonítottak el.

Az elektromos kisautó (police.hu)

A rendőrök szemlét tartottak, adatokat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki. A nyomozási cselekmények értékelését követően a nyomozók figyelme egy helyi testvérpárra irányult, akiket elszámoltattak a bűncselekményekkel kapcsolatban. A 30 és 32 éves férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki, mindkét jogsértés tekintetében beismerő vallomást tettek. Elmondták, hogy a kisautót egy korábbi sérelem miatt vitték el, míg a később eltulajdonított mosogatótálcát 4000 forintért eladták.

A Karcagi Rendőrkapitányság 2 rendbeli lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Kapcsolódó cikkek