Boldog Istvánt nagyon elküldték melegebb éghajlatra

Megosztás

Egy hozzászóló turbózta fel a nemzet gasztrobloggerének és gondolkodójának közösségi oldalát. Hogy a korábban gondosan gyomlált hozzászólások közül ez hogyan maradhatott meg, rejtély.

Mióta nem országgyűlési képviselő Boldog István, azóta eltűntek közösségi oldaláról a személyét kiemelő fontoskodások, az útfelújítási megtekintések, polgármesterekkel való egyeztetések. Nem maradt más a helyükön, csak lángosról és pörköltekről megosztott fotók, illetve visító libsizőkről szóló fröcsögések. Ennyiben ki is merül a gasztro bloggerkedés és nemzeti gondolkodás üzemmód.

Most azonban emberére akadt a nemzeti bakterja, aki azt közölte nemrégiben, hogy “Katarban már elfogyott a bátorság, Kell az olaj: nem lesz szivárványszínű karszalag a foci vb-n.”

No, erre fogott klaviatúrát egy Boldog-rajongó, és írt választ a volt fideszes politikusnak, aki ellen bűnvádi eljárás folyik már jó ideje.

Azt írta a bátor hozzászóló:

“Örülök, hogy rendszeresen megerősíted, nem volt hiba pont nálad “leragadni”. Tipikus példája vagy a fideszes politikusnak, aki egyrészt mérhetetlenül demagóg, másrészt állandóan a látszatproblémákat használja fedezéknek. Rogán (igazából még Habony) propagandagépezete beleégette az emberek tudatába a “szivárványt” (mondjuk Jóska jó nagyot f*sott a ventilátorba, de el is ásták (mint téged, te zseni) és te még mindig elhiszed, hogy elég az embereknek dobni némi koncot, hogy azt rágják a saját bokájuk helyett. Nem, Pityu, ez nem fog menni. Az emberek már rájöttek, hogy mit tettetek velük. Már csak arra kell rájönniük, hogy mit kell kezdeniük veletek. De akkor bizony nem marad neked más, mint morzézni a csövön, hogy mi lesz az ebéd.”

Erre reagált egy másik posztoló, aki azt írta, szerinte “a jövő hónapban kihirdetik, hogy egy bűnöző”.

Egy újabb hozzászóló megjegyezte, hogy ne a katari dolgokról legyen már téma, amikor magyarországi falvakban nincs posta, nincs benzin, nincs orvos és már bolt sincs…

Képünkön Boldog István fénykorában megtekint egy friss aszfaltréteget

Fotó: Boldog István Facebook

Kapcsolódó cikkek