Bántalmaztak és megaláztak egy fiút Szandaszőlősön

Megosztás

A szolnoki rendőrök őrizetbe vettek egy 20 éves kőteleki férfit, aki bántalmazott, és megzsarolt egy fiatal szolnoki fiút.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított és társai 2022. szeptember 5-én délután Szolnok belterületén, a Lengyel Antal téren kérdőre vonták a sértettet, annak korábbi barátnőjével való nézeteltérése miatt. A vita odáig fajult, hogy a gyanúsított több alkalommal megütötte a megrémült fiút, közben folyamatosan fenyegette. Utasította, hogy vegyen neki cigarettát, és fizesse ki üzemanyag költségét. A fenyegetésnek nyomatékot adva, a gyanúsított ököllel arcon ütötte, ezt követően arra utasította, hogy térdeljen le a lába elé, és úgy kérjen bocsánatot tőle, melynek félelmében eleget tett. Amikor a sértett haza ért, az egyik közösségi oldalon vette észre, hogy bántalmazója feltett egy képet saját oldalára, melyen az látható, ahogy térdel a lába előtt. Ezt követően tett bejelentést a rendőrségen.

A bűncselekmény feltételezett elkövetőjét a szolnoki rendőrök 2022. szeptember 11-én lakásán elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.

A Szolnoki Rendőrkapitányság zsarolás bűntett miatt folytat eljárást.

Kapcsolódó cikkek