Karcagi útfelújítások 150 millióból, de a helyieknek nem ezt ígérték?

Megosztás

A Belügyminisztérium támogatásával több mint 150 millió forint értékben indul beruházás a közeljövőben – közölte a közösségi oldalán Szepesi Tibor polgármester.

A településvezető tájékoztatása szerint, parkolókat építenek a katolikus templom előtt és a Kováts Mihály Általános Iskolával szemben, utakat újítanak fel és útalapokat készítenek a zártkerti utakon. Augusztus 24-én aláírták a szerződést a kivitelezővel, amelynek köszönhetően a munka hamarosan elkezdődik.

A polgármester bejegyzéséhez több karcagi lakos is hozzászólt, amiből úgy tűnik, hogy a beharangozott beruházás pusztán tűzoltás lesz. A településvezetőn több, már régóta megígért felújítást és helyreállítást kérnek számon a kommentelők:

“Tisztelt Polgármester Úr. A Virág utcai szennyvízhálózat kiépítése mikor válik már esedékessé, a lakóknak elég régen meg lett ígérve.”

“A Püspökladányi út zugban se készült el az aszfalt! Mi is várjuk már hogy kész legyen de csak ígérik! Holott anno ki is lett fizetve!”

“Jó lenne tudni, mire számíthatunk. A szerződés aláírásakor azt mondta a kollégája, ha beérkezik a pénz, pár hét, és ha megtárgyalják a kivitelezőt, indul a dolog. 05.31. A Baross utcai zug lakóközössége teljesítette a feltételeket. Meddig várjunk? Még felmérés sem történt??????? “

“Megalakítottuk a közösséget, máj.31.volt a határidő, hogy befizessük a 250 ezer forintot. Mindannyian befizettük. Amikor érdeklődünk az illetékes köztisztviselőnél, annyi a válasz -az intézés a vízműnél van.”

Kapcsolódó cikkek