Ilyenek a modernizált, új orosz Moszkvicsok – videó

Megosztás

A klasszikus orosz (régebben szovjet) autógyár is beállt a modernizálási vonalba, nagy sikert remélnek az új Moszkvicsoktól, hamarosan négyre bővül a választható modellek száma. Kinézetre biztosan nem ismernénk fel a márkát.

Megkezdődött az új Moszkvicsok kiskereskedelmi értékesítése Oroszországban. A belsőégésű motorral szerelt crossover, a Moszkvics 3 csaknem 2 millió rubelbe (11 millió forint) kerül, míg a Moszkvics 3e elektromos változat 3,5 millió rubelbe(19 millió forint) – tudta meg a TASZSZ egy autószalonban. Az ár mindenhol ennyi, mivel azt a gyártó határozza meg.

A Moszkvics 3 crossovert  150 lóerős és 210 newtonméter nyomatékú turbós benzinmotorral szerelték fel, az autót automata és kézi váltóval is árulják majd.

Что с ним не так? Распаковка Москвич 3 и газ в пол: секреты кроссовера за 2 млн рублей #ДорогоБогато

Подписывайтесь на Drive.Travel в Telegram: https://t.me/drive_travel Сайт проекта: https://drive.travel/?utm_source=youtube&utm_medium=social&utm_campaign=pt01 Заказать транспондер T-pass можно по ссылке: https://tpass.me/catalog/transpondery/?utm_source=youtube&utm_medium=social&utm_campaign=pt01 Скачать мобильное приложение “Автодор”: http://onelink.to/kbu77r Да, он существует! В наших руках оказался новый Москвич 3, который сделан на базе кроссовера JAC. Все это происходило на небольшом гоночном треке, где можно было почувствовать, как новинка едет, и попробовать найти что-то общее с теми самыми классическими Москвичами.

Az új Moszkvics öt színben kapható: fekete, fehér, szürke, piros és kék. A Moszkvics üzemében november 23-án kezdődött meg az autók sorozatgyártása, december 9-ig több mint 160 gépkocsi készült el. A tervek szerint idén még 440 jármű, köztük 200 elektromos autó összeszerelése fejeződik be, így az új Moszkvics az év végéig  11 moszkvai márkakereskedésben jelenhet meg.

A tervek szerint a Moszkvics kínálata négy modellre bővül majd, 2023-ban a termelés 50 ezerre, 2024-ben 100 ezerre, 2025-ben pedig 120 ezerre emelkedik. (via Telex)

Kapcsolódó cikkek