Saját nagybátyja erőszakolhatta meg a tízéves tiszaroffi kislányt

Megosztás

Tízéves lányukat zaklathatta szexuálisan egy húszéves rokonuk – ezt állítja egy tiszaroffi család az RTL Klub beszámolója szerint. A család azt mondja, a fiatalembert és élettársát ideiglenesen fogadták be és egy szobában helyezték el kiskorú lányukkal. Egyik nap azonban a gyámhivatal munkatársai keresték meg őket és névtelen bejelentésre hivatkozva azt mondták, kislányukat szexuálisan zaklatta az általuk befogadott férfi.

Az apa elmondása szerint amikor a gyámhivatal munkatársaitól értesült arról, hogy mi történt, három percet adott szívességből befogadott testvérének, hogy elmenjen a házból. A férfi az RTL-nek azt mondta, hogy testvére nem tagadta, hogy mit csinált, csupán a földet nézte.

A lány édesanyja arról számolt be, hogy a férfi háromszor bántalmazta szexuálisan a lányt. A nő hozzátette, hogy szerinte a férfi megpróbálta elhallgattatni a lányát, sőt azt kérte tőle, hogy az egészet fogja másra, hogy „más vette el a szüzességét a kislánynak”.

Az RTL megkeresésére a rendőrség közölte, hogy szexuális erőszak gyanúja miatt indítottak nyomozást, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

via RTL, HVG

Kapcsolódó cikkek