Bejárja az internetet ez a brutális baleset, a másik autóba szinte belerobban egy sofőr – videó

Megosztás

A felvételeket egy biztonsági kamera készítette és a balesetért felelős Mercedes annyira gyorsan érkezik, hogy szinte csak egy színes csóva a felvételen. A csattanás pedig komoly robbanással és tűzzel is járt, valamint hat ember, köztük egy terhes nő halálával.

Hatan meghaltak és kilencen megsérültek, amikor egy óriási sebességgel haladó Mercedes fékezés nélkül csapódott be a többsávos kereszteződésen át haladó forgalomba Los Angelesben – jelentette a helyi sajtó. A helyi idő szerint csütörtökön kora délután történt ütközésben hat autó rongálódott meg, közülük három kigyulladt.

Az esetről egy közeli üzlet térfigyelő kamerája készítette felvételt. A balesetet okozó Mercedes olyan gyorsan haladt, hogy a videón szinte csak egy homályos vonalként látható. A becsapódás pillanatában azonnal kigyulladtak az autók, és nagy lánggal égni kezdtek, majd a kereszteződés másik oldalán található benzinkútnál lévő oszlopoknak csapódtak.

Rosa Valle-Lopez on Twitter: “Surveillance video obtained by RMG News shows the violent crash that left 5 dead in #WindsorHills, LaBrea & Slauson. @NBCLA @AlexNBCLA @LaurenmCoronado @RMGNews pic.twitter.com/oqniZ3E0Qp / Twitter”

Surveillance video obtained by RMG News shows the violent crash that left 5 dead in #WindsorHills, LaBrea & Slauson. @NBCLA @AlexNBCLA @LaurenmCoronado @RMGNews pic.twitter.com/oqniZ3E0Qp

Egy szemtanú az ABC7 televíziónak elmondta:

Olyan volt, mintha az egész kereszteződés lángolt volna. Hirtelen azt hittem, hogy bombát dobtak le ránk.

Egy nő, aki elmondása szerint a baleset idején az egyik várakozó autóban ült, a Twitter-oldalán közölte:

Olyan gyorsan történt, hogy fel sem fogtam, hogy ütközés történt. Olyan volt, mintha egy autó spontán az arcunkba robbant volna. Rémisztő és szívszorító.

A Mercedest vezető, nagyjából 40 éves nő túlélte a balesetet. A csak közepesen súlyos és könnyebb sérüléseket szenvedő nő eszméleténél volt, amikor bevitték a kórházba, és beszélni tudott a rendőrökkel. 

A balesetben egyes beszámolók szerint nyolc, más hírek szerint 9 ember sérült meg. A sérültek között hat kamasz van, akik közül egy szenvedett súlyos sérüléseket.

A CHP szóvivője közölte, hogy többszörös vádemelés várható a balesettel kapcsolatban. (via Rtl.hu)

Kapcsolódó cikkek