Hatalmas baleset, ismét egy embercsempész menekült a rendőrök elől a 4-es úton, majd csapódott az árokba

Megosztás

Ez az újabb eset ezúttal Üllőnél történt, menekülőre fogta a migránsokat csempésző sofőr, de nagy csattanás lett a vége, húszan megsérültek.

Gyorsan hajtott a Cegléd, Pesti úton egy teherautó, a sebességmérést végző rendőrök emiatt akarták megállítani. A sofőr azonban gázt adott és egyre nagyobb fokozatra kapcsolva menekült. A rendőrök követték a 4-es főúton száguldó teherautót. A sofőr Pilis térségében elvesztette uralmát járműve felett és az útpadkára sodródva megállt. Amikor a rendőrök közelebb értek, gázt adott és nekiütközve az egyik szolgálati autónak ismét menekülőre fogta, írja a police.hu.

A teherautó 4. számú főúton nagy sebességgel haladt a főváros felé, amikor a 29-es kilométerszelvényben, egy körforgalomból kihajtva a sofőr újra elvesztette uralmát a jármű felett és az autó árokba csapódott. A teherautó 49 éves, budapesti sofőrjét elfogták, a raktérben 20 embert találtak. Mindnyájan megsérültek a baleset következtében. A magát indiai, afgán, illetve pakisztáni állampolgárnak valló sérülteket kórházba vitték, legtöbbjük súlyosan, öten könnyebben sérültek.

Könnyű sérüléssel úszta meg a balesetet a járművezető is.

Related posts