A rendőr egy 14 éves lánynak írogatott szexuális tartalmú üzeneteket, de ráfaragott

Megosztás

Mivel a három évvel ezelőtt még az év nyomozójának választott férfi valójában egy kamuprofillal irkált, aki csak csali volt, nem valódi személy.

Vádat emeltek kedden egy Santa Ana-i rendőrtiszt ellen Kaliforniában, akit három éve az év nyomozójának választottak, mert erősen szexuális tartalmú üzeneteket küldött egy csaliként alkalmazott személynek, aki 14 éves lánynak adta ki magát – közölték a hatóságok. A 43 éves Gregory Daniel Beaumarchais ellen 18 év alatti sértett zaklatása vagy molesztálása a vád. A férfi kedden feladta magát a hatóságoknak.

Beaumarchais 2011 óta dolgozott a Santa Ana-i rendőrségen, 2019-ben a rendőrkapitányságon az év nyomozójának választották, és egy évvel később segített megalakítani a fő bűnüldözési csoportot a súlyos bűncselekmények visszaszorítására.

„A rendőrökre az a szent felelősség hárul, hogy megvédjék a társadalmat a bajtól. Több mint felháborító, hogy egy felesküdött rendőrtiszt illetlen beszélgetésekbe bocsátkozik valakivel, akiről úgy tudja, hogy gyermek. Gyermekeinknek nem kellene attól tartaniuk, hogy éppen azok az emberek, akiket a megvédésükre képzünk ki, kihasználják őket” – mondta Todd Spitzer, Orange County kerületi ügyésze.

A bűnügyi nyomozók dokumentálták, hogy Beaumarchais 2021 decembere és 2022 januárja között szexuálisan explicit üzeneteket küldött a civil csalinak. (via 444.hu)

Kapcsolódó cikkek