Dupla közlekedési baleset Törökszentmiklósnál

Megosztás

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 4-es főút 120. és 121. kilométerszelvényében 2022. május 30-án reggel – számolt be róla a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy járműszerelvény közlekedett a 4-es főúton Fegyvernek irányából Szolnok felé, mikor a 120. kilométerszelvényben az előtte közlekedő személygépkocsi lassítást követően megkezdte a balra kanyarodást. A járműszerelvény sofőrje későn észlelte az előtte kanyarodási manővert végző gépkocsit, és hogy elkerülje az ütközést balra rántotta a kormányt, azonban a két gépjármű összeütközött. A személygépkocsi az ütközés következtében a bal oldali árokba csapódott. A baleset következtében két személy megsérült.

Egy tehergépkocsi közlekedett a 42103-as úton Törökszentmiklós irányából. Haladása során a sofőr a 4-es főút 121. kilométerszelvényében lévő kereszteződéséhez érve nem biztosított elsőbbséget a főúton közlekedő személygépkocsinak és összeütköztek. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – két személy könnyű sérülést szenvedett.

A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat Törökszentmiklós belvárosa felé terelik. A mentést követően a rendőrök félpályás útlezárás mellett folytatják a baleset helyszínelését.

Kapcsolódó cikkek