A hetedik emeletről, megkötözve ugrott ki a megtámadott nő és túlélte

Megosztás

A hölgyet volt párja támadta meg a lakásban és annyira féltette az életét, hogy inkább kiugrott a hetedikről. Csoda, hogy túlélte súlyos sérülésekkel, de már vallomást is tudott tenni.

Annyira féltette az életét, hogy inkább kivetette magát az ablakon a hetedikről egy, a lakásában fegyverrel megtámadott, majd megkötözött fiatal nő Washingtonban. Bár súlyos állapotban van, csodával határos módon túlélte a zuhanást, sőt képes volt vallomást is tenni a rendőröknek – írja a 444.hu.

A borzasztó esetről egyelőre annyit tudni, hogy a fiatal nőt egy vele egykorú férfi, az áldozat egyéves kisgyerekének apja támadta meg a saját lakásában. A férfi a kezét-lábát összekötözte és engedély nélkül tartott, illegálisan átalakított lőfegyverrel fenyegette. A nőnek sikerült kiszabadítania a kezét, majd halálfélelmében inkább kiugrott az ablakon az utcára. Annyi szerencséje volt, hogy éppen a járda aszfaltozott része mellett kialakított keskeny füves sávra esett.

A férfi előbb elmenekült, majd másfél óra múlva visszatért a helyszínre, ahol feltűnően zavartan viselkedett, ekkor tartóztatták le.

Kapcsolódó cikkek