Bödőcs: A szép, lassú putyinizáció legfinomabb fogásai egyre nagyobb adagokban érkeznek majd

Megosztás

Az alkotói szabadságra vonulásáról szóló posztban értékelte a választás eredményét is a népszerű humorista.

Bödőcs Tibor a Facebookon közzétett bejegyzését a most véget ért turnéja miatti köszönetnyilvánítással kezdte, majd megerősítette, hogy alkotói szabadságra vonul: “Most új műsor, esetleg új könyv reményében már megint Szibériá… illetve alkotói szabadságra vonulok. Mikor, ha nem most?”.

Ezután a humorista reflektált a választás eredményére, azaz az újabb Fidesz-kétharmadra is: “Érzésem szerint a szép, lassú putyinizáció legfinomabb fogásai egyre nagyobb adagokban érkeznek majd: mérnökien legyártott újabb és újabb ellenségképek, sebészi pontosságú gyűlöletkampányok díszzsebkendős, gejl influencerek meg egyéb biorobotok előadásában. A maradék sajtó szuttyongatása. Sikerpropaganda. Szépen csomagolt hazugságok. Saját, ámde szerény tehetségű emberek kitömése pénzzel, paripával. Humortalan cinizmus. Agyrémek. Megélhetési hergelöncök. Polgári szalonnáculás. Csipkés, nagy összeesküvéselméletek hímzése a néplélekre: Belorusz-light, öröm lesz nézni. Mindeközben, ahogy szokta, a „baloldal” „megújul”. Feriék betipegnek N. Sándor próféta tévéjébe, míg beengedik őket, a rendszernek órái lesznek hátra, még évekig.”

A posztot végül ezzel zárja: “Akárhogy is, a humorunkat nem tudják kiszervezni alapítványokba, kis türelmet kérek, jókat fogunk röhögni!”

Kapcsolódó cikkek