Egy éjszaka alatt három kenderesi ingatlanba tört be

Megosztás

A Kisújszállási Rendőrőrsre tett bejelentést egy kenderesi lakos 2022. március 7-én, hogy előző nap az este folyamán az udvara felől mozgásra lett figyelmes, és azt látta, hogy egy számára ismerős férfi átugrik a kerítésén. Másnap reggel észlelte, hogy a melléképületből hiányzik több szerszámgépe, ezért értesítette a rendőrséget.

A rendőrök megjelentek a helyszínen és adatgyűjtést követően azonosították a feltételezett elkövetőt. Rövid időn belül előállították a Kisújszállási Rendőrőrse a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható kenderesi lakost. A nyomozók az eljárás során megállapították, hogy a 34 éves férfi az éjszaka folyamán további két kenderesi ingatlanba is bement, ahonnan szerszámgépeket illetve egy kerékpárt tulajdonított el. A gyanúsítottként kihallgatott jogsértő elismerte a bűncselekmények elkövetését. Elmondta, hogy miután eltulajdonította a kerékpárt azzal ment a másik két házhoz, és vitte el onnan a szerszámokat. A kisújszállási rendőrök a kerékpárt és a szerszámgépek egy részét megtalálták és lefoglalták.

A Karcagi Rendőrkapitányság 2 rendbeli lopás bűntett, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Kapcsolódó cikkek