Sokkoló: az orosz tank szándékosan keresztülmegy a normálisan közlekedő ukrán autóson, nem is egyszer – videó

Megosztás

Egy konkrét háborús bűn került megörökítésre több szögből is. Elképesztő szerencse, de az autót vezető férfi túlélte az esetet a felismerhetetlenségig összelapított autóban. Bizonyára ezt is az “orosz kisebbségek védelmében” tette a tank vezetője az ártalmatlan autóssal.

Frontálisan ráhajtott egy tank egy szabályosan közlekedő személygépkocsira Kijev belvárosában péntek reggel – írja a 444.hu.

Az esetről több távoli videófelvétel is készült. Bár a közösségi médiában többen biztosra veszik, hogy orosz tank volt, és ez is látszik a valószínűbbnek, a képsorok alapján ezt ilyen messziségből nem lehet biztosan kijelenteni.

A videókon az látszik, hogy a tank és az autó külön sávban közelítenek egymás felé, amikor a tank hirtelen ráfordul a gépkocsira, és miszlikbe aprítja.

Egy másik felvétel arról tanúskodik, hogy a tank, miután egyszer már áthajtott az autón, rükvercben a biztonság kedvéért ismét áthajt rajta, és halad tovább. Tökéletesen látható, hogy szó sincs véletlenről, vagy balesetről, a tank vezetője civilt akart gyilkolni.

Ezeknél is sokkolóbb az a felvétel, ami a mentés során készült: férfiak egy csoportja egy baltával próbálja kiszabadítani a roncsokba szorult, láthatóan teljesen halálra rémült sofőrt, aki az oda-vissza taposás ellenére is úgy tűnik, hogy túlélte a horrort:

Ezt biztosan nem fogja leadni az oroszbarát M1 híradója.

Kapcsolódó cikkek