Trumppal kölcsönösen támogatják egymást, a volt amerikai elnök Orbánnak szurkol a választásokon

Megosztás

Trumpot lenyűgözik a magyar gazdaság eredményei. Vajon mikor látta utoljára az adatokat? Az egyik fő téma természetesen az illegális bevándorlás volt, mi más.

Egymás kölcsönös politikai támogatásáról, a magyar-amerikai kapcsolatokról és a migrációról is szó volt Orbán Viktor miniszterelnök és Donald Trump volt amerikai elnök tárgyalásán este – közölte Havasi Bertalan.

A miniszterelnök sajtófőnöke szerint a telefonos egyeztetésen Trump gratulált a magyar gazdaság kiemelkedő eredményeihez, és azt mondta, drukkol Orbánnak a soron következő parlamenti választáson – írja a 444.hu.

Orbán gratulált az arizonai kampányrendezvényhez, amin Trump arról beszélt, hogy a szélsőséges demokraták kommunista országot akarnak csinálni az USA-ból, de Trumpék 2024-ben visszaveszik az országot.

Havasi szerint a tárgyaláson Orbán és Trump áttekintette a Magyarországot és az USA-t is sújtó migrációs válsághelyzetet, és megegyeztek abban, hogy a nemzeteink megvédése érdekében az illegális bevándorlást mindenképpen meg kell fékezni. (MTI)

Kapcsolódó cikkek