Hivatalosan is eldőlt, hogy Kállai Mária indul jövőre a Fidesz jelöltjeként az 1-es választókerületben

Megosztás

A jelenlegi országgyűlési képviselő lesz az ellenzék közös jelöltje, Sziráki Pál ellenfele.

“Ma a Fidesz választókerületi csoportja egyhangúlag felkért arra, folytassam a munkát, s induljak a 2022-es országgyűlési választásokon” – írta csütörtöki Facebook-posztjában Kállai Mária, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei 1-es választókerület fideszes képviselője.

“A megtisztelő felkérést elfogadtam, állok a kihívás és a kemény munka elé. Hiszek abban, hogy a sok közösen elért eredmény, a Magyar Falu Program sikere, a Modern Városok Program beruházásai, az M4-es út megépítése alapot ad a további munkára, s a nemzeti kormány mandátumának a meghosszabbítására!”

Kállai Mária kihívója is ismert már, hiszen az ősz elején rendezték az ellenzéki előválasztást, amelyen több jelölt közül választhattak az emberek. Végül a DK színeiben induló, de a 2022-es országgyűlési választásokon értelemszerűen már az összes ellenzéki párt támogatását élvező Sziráki Pál fölényesen húzta be az 1-es választókörzetet.

Nemrég az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter is Szolnokra látogatott, az eseményen pedig Sziráki Pál is beszédet mondott.

Kapcsolódó cikkek