Fordítva sült el Kállai Mária fegyvere, a Stop gyurcsányozós posztja alatt kegyetlenül szembesítették a valósággal

Megosztás

Kampányidőszakban sosem jön jól egy ekkora öngól. Értjük, a fideszes képviselőnek kötelező azt tennie, amit felülről diktál a főnök, de a közösségi oldalon ekkorát égni rég sikerült már. Rendkívül erősen meg kellett szűrni az időnként egészen durva véleményeket is, de annyi kimondható, nagyon nem jött be Kállainak ez a támadó propaganda.

Az egyik szolnoki Facebook-csoportban világítottak rá arra, mennyire rosszul jött ki a képviselő hölgy ebből az egészből.

“Amikor Kállai Máriát szembesítik a valósággal

Kállai Mária közösségi oldalán közölt folytonos Stop akciójával alaposan felhergelte az ellenzéki érzelműeket, akik a fideszes képviselőt ennek hatására szembesítik a valósággal. Számtalan hozzászólásban igazítják el a képviselőnőt, ezekből leszűrheti, nem minden kétharmad, ami annak látszik. Néhány hozzászólás:

“A kis köpcös megmondta, hogy ő már kampány üzemmódba kapcsolt. Nyilván ezt várja a talpnyalóitól is, akik tudják, mit vár a főni. Orrba-szájba nyomják a leggagyibb, legfantáziátlanabb, dögunalmas maszlagot. Az előző kampányban azt hittem, hogy a “Folytatjuk!”-nál nincs lejjebb, de ezzel a “Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!”-nyal minden – a legalja fogalmáról szőtt – elképzelésemet sikerült alulmúlni.”

“Stop a lopásnak Orbán, Mészáros stb. Stop a gusztustalan kampánynak! Stop a hazudozásnak! “Nem vagyok vagyonos, nem is voltam, nem is leszek”. Kőbánya, Tokaj, építkezés, birtokok stb. Stop az egészségügy tönkretételének! Kampányolni nem mások gyalázásával kell, hanem elmenni a nép közé, meghallgatni a problémájukat, és azokon segíteni, akik rászorulnak. Lehet, hogy szimpatikusabb lenne. Egyébként nem vagyok Gyurcsány-párti, de ő világválság alatt volt miniszterelnök, nem csoda, hogy nem tudta fizetni a 13. havi nyugdíjat. A Fidesz még most sem fizeti, pedig lett volna rá ideje, és pénze a magánnyugdíjból. Amit fizetett, az csak a negyede volt. Azt is azért, mert választás lesz. A tv-t, rádiót már utáljuk követni, mert gyalázkodásból áll.”

“Viszont ti 12 évig loptatok és titkosítotok mindent, nehogy kiderüljön minden, de ennek is el fog jönni az ideje.”

“Kedves Mária! Führered azt mondta, aki belenyúl a közösbe, annak levágjátok a kezét. Jó lenne elkezdeni és akkor nem tudnátok kedves 133 bátor ember f…ságokat írogatni a face-re és hergelni.a népet.”

És ezek csak a közölhetőbbek egy része volt, a durvábbakat inkább nem idéznénk.”

Kapcsolódó cikkek