Összekeverte a pedálokat, a kaput áttörve egy háznak ütközött az újszászi nő

Megosztás

A Szolnoki Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség miatt folytat nyomozást egy újszászi lakos ellen – adta hírül a police.hu. A rendelkezésre álló adatok szerint a 28 éves nő személygépkocsival közlekedett Újszász belterületén 2021. augusztus 29-én az éjjeli órákban.

A sofőr haladása során – elmondása szerint – az automataváltós autó pedáljait összekeverte, a fékpedál helyett a gázpedálra lépett, ami miatt egy ingatlan kapuját áttörve az épületnek ütközött.

A baleset következtében a jármű utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egyébként az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. A másik esetben egy békési lakos közlekedett motorkerékpárral Tiszafüred irányából Tiszaigar felé 2021. augusztus 29-én a délutáni órákban. A sofőr haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban lehaladt a jobb oldali útárokba és elesett. A baleset következtében a motoros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Kapcsolódó cikkek