Durva: újabb részletek derültek ki a karcagi Sámándob-ügyről, megállíthatatlanul ömlik ki a milliárdnyi közpénz

Megosztás

Hadházy Ákos kicsit utánajárt a dolgoknak és már meg sem lepődött azon, amit talált. A Fidesz egyszerűen arra költ, amire csak akar. A kórházak elmerülnek az adósságban, itt pedig egyszerűen kifolynak milliárdok a semmire.

A független képviselő saját Facebook-oldalán osztotta meg a tapasztalatokat.

“Egy halom rozsdásodásnak indult vas egy karcagi kisvállalkozás udvarán- ennyi maradt a milánói Sámándobból. Amikor hallottam, nem akartam elhinni, hogy most 4 MILLIÁRDÉRT “ÚJRA FELÉPÍTIK” a pavilont Karcagon. A halom vasat 30 kamion hozta haza kaminononként másfél millióért.

A pavilon nagy részét adó faanyagot viszont kint hagyták, mert elrohadt. A milánói világkiállítás sámándobjára annak idején is sok milliárdot költöttek el, de ami utána történik vele, az talán jobban bemutatja az országunkat, mint maga a világkiállítás. Az ”újra felépítésre” egyébként korábban is kiírtak egy közbeszerzést, akkor FELE ENNYIÉRT vállalták volna el, de az több volt, mint amennyi pénze volt rá a városnak. Most kaptak még rá a kormánytól, de most már dupla annyit dobolnak el a karcagi sámánok.”

Lehet, hogy egy kép erről: szabadtéri

“Az Átlátszó azt is kikereste, hogy 26 milliót kapott Karcagtól az a kisvállalkozás, akinek az udvarára lehányták a Sámándob roncsait. Mondjuk ez aprópénz ahhoz képest, hogy egy ügyvéd pedig 72 milliót kaszált a Sámándob ügyeinek védelméért.

Az meg biztos véletlen, hogy a volt FM miniszter karcagi és a botrányos földárveréseken ezzel az ügyvéddel volt kötelező a földátírást intézni. https://orszagszerte.atlatszo.hu/26-millio-forintert…/

Az ügyvédtől szóló korrupcióinfó itt https://korrupcioinfo.hu/a-kivalasztott-ugyvedek-is…/

Kapcsolódó cikkek