Puzsér Róbert Nagy Ferónak: éppen olyanná vált, akik ellen fiatalon annyira lázadt, Kossuth-díjas rendszerszolga lett

Megosztás

Sokan nehezen emésztik, hogy Kossuth-díjat kaphatott az Orbán-kormányt véleményeivel rendre kiszolgáló Nagy Feró is, aki pedig a hetvenes-nyolcvanas években éppen olyanok ellen lázadt, amilyen embereket most kiszolgál és ő maga is ilyenné vált, legalábbis így véli Puzsér.

A friss Kossuth-díjas Nagy Feró a Beatrice-vel legutóbb a KŐFESZT családi fesztiválon lépett fel, a performansza azonban hatalmas port kavart: két szám között nőnek öltözött férfiakat hívott a színpadra, akiket úgy konferálta fel, hogy ők a német vokál és Angela Merkel küldte őket – írja a Blikk, hozzátéve: ezt a botrányos előadását bírálta most Puzsér Róbert.

Puzsér Róbert
Puzsér Róbert keményen nekiment Nagy Ferónak – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Nagy Feró nyakig merült a kormányzat transzellenes kampányában. Nem pusztán egy komplett blokkot szentelt a témának „a nyugalom fesztiválján”, az értékalapú, konzervatív, hagyományőrző Kőfeszten, de még ahhoz is érzett magában energiát, hogy a show csúcsra járatásához normális hajlamú férfiakat világ csúfságára parókában küldjön fel a színpadra, hogy azok kappanhangon vonítva egészséges nőket imitáljanak. (…) megmarkolászta a péniszét, és felajánlotta azt a női ruhás csávóknak. Bizonyára tökös, homofób gesztusnak szánta ezt, de inkább tűnt kétségbeesett kapuzárási pániknak” – írta többek között Puzsér, aki szerint a 75 éves énekes “Kossuth-díjas rendszerszolgává vált, épp azt a sorsot teljesíti be, ami ellen fiatalon úgy lázadt.” (Nlc.hu)

Kapcsolódó cikkek