Annyira rondán írt a botcsinálta bankrabló, hogy a dolgozók fel sem fogták, hogy éppen ki akarja rabolni őket

Megosztás

Olyan csúnya kézírással szeretett volna utasításokat adni a banki alkalmazottaknak a rabló, hogy háromból két helyen el sem tudták olvasni, így meghiúsult a rablás is.

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a 67 éves, nyugdíjba vonult angol férfit, aki március 18. és április 1-je között háromszor is megpróbált bankot rabolni, azonban hiba csúszott a gépezetbe. Alan Slattery ugyanis kézzel írott fecnikkel akart utasítást adni a bankban dolgozóknak, és a legelső próbálkozásakor, amikor egy eastbourni lakástakarék-pénztárt szeretett volna kirabolni, senki sem tudta elolvasni a kézírását.

OLYANNYIRA, HOGY A SZEMÉLYZET FEL SEM FOGTA, HOGY A FÉRFI RABLÁST SZERETNE ELKÖVETNI,

szóval Slattery pár kellemetlen próbálkozás után inkább elhagyta az épületet.

T0FLMTMyNzMzNjQ1

A védőfal nem fogja megállítani azt, ami nálam van. Csak add át a tízeseket és húszasokat, és gondolj a többi alkalmazottra

– következtethető ki a valóban borzalmas kézírással írt fecniről. Slatteryt azonban nem tántorította el az első kudarc, másodjára, sőt harmadjára is megpróbált bankot rabolni a már jól ismert módszerrel, és meglepő módon sikerrel is járt: március 26-án egy St. Leonardban működő pénzintézetben 2400 fontot, azaz kb. 1 millió forintot tulajdonított el, harmadik próbálkozása azonban ismét sikertelen volt, és ezután nem sokkal a rendőrség is elfogta őt.

A férfi mindhárom ügyben bűnösnek vallotta magát, így jelen állás szerint hat év börtön várhat rá. (Index.hu, a borítókép illusztráció)

Kapcsolódó cikkek