Varga Judit Lewis Hamiltonnak is keményen visszaszólt, még tőle is megvédené a magyar gyerekeket

Megosztás

A hétszeres világbajnok kritizálni merte a magyarországi homofób törvényt, a kormány azonnal meg is tette válaszcsapását Lewis Hamilton mondataira. Varga Judit szerint a brit autóversenyző is fake news-gyártó. Itt már tényleg mindenki az a jelek szerint, csak Orbánék mondanak mindig igazat. Igaz?

Varga Judit Magyarország kormányát védve szólt be Lewis Hamilton brit autóversenyzőnek azután, hogy utóbbi a Forma-1 magyar nagydíja előtt a kormányzat furcsa nyelvén “gyermekvédelmi törvénycsomagnak” nevezett homofób jogszabályról nyilatkozván azt mondta, “elfogadhatatlan, gyáva és félrevezető, hogy a hatalmon lévők ilyet vezessenek be”.

“Sajnálattal láttam, hogy ma Lewis Hamilton is csatlakozott a gyermekvédelmi törvényünket támadó nemzetközi fake news-gyártók táborához” – kezdte a rá jellemző lendülettel Varga, hogy utána némi önellentmondásba keveredve a saját állítása szerint gyermekek védelméről törvényt alkotó kormány tagjaként kijelentse: “a magyar gyermekek védelme a magyar szülőkre tartozik”.

“Jómagam a KRESZ vizsgára nem a sajtóból készültem, hanem tankönyvekből. Javaslom Lewis Hamiltonnak is, hogy mielőtt butaságokat állít, olvassa el a magyar gyermekvédelmi törvényt. A cipész maradjon a kaptafánál, a FORMA 1-es [sic!] pilóta pedig az autóversenyzésnél” – tette hozzá a frappáns visszavágások kormányzati felelőse, majd zárásként sok sikert kívánt Hamiltonnak a Hungaroringen.

(444.hu)

Kapcsolódó cikkek