Szolnok megyében is terjeszkedik a Tisza Párt ifjúsági szervezete

Megosztás

Az október 23-án nyilvánosságra hozott 21 Kutatóközpont felmérése szerint új időszak kezdődhet a magyar politikai életben: a Tisza Párt a biztos szavazók körében – ha szűk határon belül is, de – átvette a vezetést a Fidesztől. Ez az eredmény különösen jelentős, hiszen utoljára 18 éve, mindössze néhány, elszigetelt 2021-es eset kivételével fordult elő, hogy bármely más párt a Fidesz előtt végzett volna. A Tisza Párt vezető helyezése egyértelműen jelzi: egy új korszak küszöbén állhatunk, melyben a hagyományos politikai erők dominanciája fokozatosan csökkenhet.

A Tisza Párt terjeszkedése szinte minden korcsoportot elért, de a friss hírek szerint különösen a fiatalok körében hódít egyre nagyobb teret. A párt Ifjúsági Tagozata nemrég bejelentette, hogy november első hétvégéjén megalapítják az első Ifjúsági TISZA Szigetet, amely a változásra nyitott fiatalokat kívánja összefogni és bevonni a közéletbe. A TISZA Szigetek célja, hogy maximum 50 főből álló csoportokba tömörítsék azokat a fiatalokat, akik az ország és a saját jövőjük alakításában aktívan részt szeretnének venni. Amennyiben a résztvevők száma meghaladja az egy TISZA Sziget maximális kapacitását, újabb szigetek alapítására kerül sor.

Magyar Péter pártja eddig látványosan sikeres volt abban, hogy különböző rétegeket szólítson meg, és úgy tűnik, felismerte a fiatal generációban rejlő erőt is. A párt fiatalokat célzó kezdeményezései friss lendületet adhatnak a magyar politikai életnek, hiszen az elmúlt években sok fiatal érezhette úgy, hogy a politikai szféra nem kínál számára valódi képviseletet és lehetőséget.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek