Helyi hírek, helyi erő – még nincs késő csatlakozni!

Megosztás

A Szol24 adománygyűjtése egy olyan mérföldkőhöz érkezett, amelyhez közel harmincan járultak hozzá eddig, és így a szükséges összeg felét már sikerült összegyűjteni. Mindez annak az erős és egyre összetartóbb közösségnek köszönhető, amely hisz a független, pártatlan hírszolgáltatás jelentőségében.

Ahogy hazánk több városában is egyre inkább csökken a helyi sajtó mozgástere, Szolnok és környéke számára a Szol24 helyi hírekre, véleményekre és valós információkra alapozott tájékoztatása igazi kincs. A vidéki sajtó, amely első kézből ad hírt az itt élőket közvetlenül érintő eseményekről, ma nagyobb kihívásokkal néz szembe, mint valaha.

A közelmúltban az Átlátszó és több helyi független portál közösen hívta fel a figyelmet a vidéki tájékoztatás ellehetetlenítésére és arra, hogy egyre több magyar településen nincsenek független sajtótermékek, amelyek nyomon követik a helyi eseményeket, és beszámolnak az embereket valóban érintő problémákról. Az országos sajtó mellett a vidéki lapok azok, amelyek sokszor először észlelik a problémákat, értesítik a helyi közösségeket, és teret adnak olyan hangoknak, amelyeket máshol nem hallani. Az adománygyűjtés sikeréhez már csak az utolsó lépés hiányzik, de most minden egyes hozzájárulás jelentőséggel bír, hiszen ahhoz, hogy a lokális sajtó valóban a közösséget szolgálhassa, folyamatos működésre és támogatásra van szüksége.

Adjukössze – Ne a hatalom mondja meg, mi a valóság!-Támogasd a Szol24-et!

A Szol24 a megye független hírportáljaként elkötelezett a valóság bemutatása mellett, hogy eredményesen folytathassuk munkánkat az önök segítségére is szükségünk van!

A támogatók eddigi összefogása mutatja, hogy Szolnok és környékén is él az igény a szabad, független tájékoztatásra, amely nem politikai érdekek, hanem a közösség szükségletei mentén működik. A Szol24 célja, hogy továbbra is egyenes, hiteles híreket biztosítson – legyen szó az önkormányzati hírekről, környezeti ügyekről vagy a közösségi eseményekről. Az adománygyűjtés sikerének elérése minden támogatónak köszönhető, és azok számára, akik eddig még nem csatlakoztak, a lehetőség továbbra is nyitva áll, hogy részei legyenek a szolnoki közösség saját hírszolgáltatásának fenntartásában.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek