Félúton a siker felé – adományozóink segítségével közeledik a cél

Megosztás

Továbbra is jól halad a Szol24 adománygyűjtése, hiszen olvasóinknak köszönhetően elértük célunk felét. Köszönjük eddigi támogatóinknak, hogy értékelik a munkánkat és fontosnak tartják, hogy a Szol24 továbbra is a megye független hírportáljaként működhessen.

Olvasóink többsége tisztában van azzal, hogy a mai Magyarországon milyen kihívásokkal néz szembe egy független médium. A kormányzathoz köthető cégek, illetve az az évi több tízmilliárd forint, amit kommunikációra fordítanak, szinte kivétel nélkül a propaganda termékek hirdetési bevételeit növelik. A független médiumok pedig legfeljebb a közelmúltban létrehozott Szuverenitásvédelmi Hivatal zaklatását kapják a kormányzattól. Ezért mi és a hozzánk hasonló szabad hírforrások kizárólag az olvasók támogatására számíthatunk.

Ebből az okból kifolyólag indítottuk el idén közösségi adománygyűjtő kampányunkat. Így az olvasóink amellett, hogy megmutathatják, hogy értékelik az objektív tájékoztatást, elősegíthetik azt is, hogy a jövőben is tudjunk működni és biztosítani tudjuk Jász-Nagykun-Szolnok megye számára a lehetőséget, hogy cikkeinken keresztül megismerjék a valóságot. 

Ismételten köszönjük eddigi támogatóinknak az adományokat és várjuk továbbra is felajánlásaikat, hogy elérjük a célul kitűzött 500 ezer forintos összeget!

Adjukössze – Ne a hatalom mondja meg, mi a valóság!-Támogasd a Szol24-et!

A Szol24 a megye független hírportáljaként elkötelezett a valóság bemutatása mellett, hogy eredményesen folytathassuk munkánkat az önök segítségére is szükségünk van!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek