Túl nagyra nőtt a fenyőfa? A Kossuth térre épp jó lesz!

Megosztás

Bár október 22. van, sosem lehet elég korán gondolni a város legszebb fenyőjére, hiszen nem egyszerű a tökéletes fa megtalálása: minimum 8-12 méter magas, szabályos koronájú, egészséges nordmann, luc, ezüstfenyő, vagy akár jegenyefenyő kell, hogy idén is elkápráztasson minket, olvasható a Szolnoki Sportcentrum felhívásában.

A felajánlóknak azonban nemcsak a szépségre kell figyelniük: fontos, hogy a fa könnyen megközelíthető legyen tehergépjárművel, hiszen a kiemelés és szállítás nagy feladat. A keresés főként Szolnokon és környékén (20 km-es vonzáskörzetben) zajlik, így ha valaki egy pazar fenyőt ápol a kertjében, most eljött az ideje, hogy közkinccsé tegye azt!

A felajánlásokat október 31-ig várják a szervezők az [email protected] e-mail címre. Az üzenetbe nem árt egy fotót is mellékelni a büszke fáról, hiszen a „casting” szigorú – csak a legszebb juthat el a Kossuth térre! És hát, valljuk be, kinek ne esne jól, ha az ő fája díszítené a város legforgalmasabb terét?

Szóval ne várj tovább, most még van idő átvizsgálni a kert végében magasodó fenyőket – és ki tudja, lehet, hogy idén Szolnok karácsonyfája a te gondoskodásod eredménye lesz!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek