Életveszélyes ámokfutás a kamionostól a 31-es főúton – videó

Megosztás

Jászberény és Nagykáta között egy teljes kocsisor előzésébe kezdett a durván felelőtlen kamionsofőr, csak éppen folyamatosan jöttek szemben. Ezeket az autókat a padkára kényszerítette, de egy kamera rögzítette az ámokfutást.

Elképesztő, mi zajlik az utakon az utóbbi években, azoknak a sofőröknek száma pedig, akiknek elgurult a gyógyszere, valahogy kifejezetten magasra szökik a 31-es főúton, gyakorlatilag nap mint nap. Egy kamionos döbbenetes manőverét rögzítették fedélzeti kamerával, ahol ez előzés követelményeinek semmilyen formában nem felelt meg a vétkes vezető, ezzel akár óriási tömegkarambolt is okozhatott volna.

Amiből a vele szemben haladók húzták volna a rövidebbet, mivel a kamion sokkal erősebb, mint tudjuk. A Bpiautosok.hu olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt 2024.10.19-én, Nagykáta és Jászberény között a 31-es főúton.

Láthatóan a kamionos elkezdte előzni a kocsisort, de azt már nem tudta befejezni úgy, hogy a szembe jövőknek ne kelljen letérni és megállni. Nem is érthető, mire gondolt a végtelenségig felelőtlen sofőr, ha a személyautók vezetői nincsenek észnél, ebből egy rendkívül súlyos következményekkel járó frontális karambol lett volna.

Több autót LETASZÍTOTT AZ ÚTRÓL egy kamionos a 31-es főúton

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt 2024.10.19-én, Nagykáta és Jászberény között a 31-es főúton. Láthatóan a kamionos elkezdte előzni a kocsisort, de azt már nem tudta befejezni úgy, hogy a szembe jövőknek ne kelljen letérni és megállni. – írta meg olvasónk. FŐ TÁMOGATÓNK, A NEXTBASE.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek