Bajnoki meccs közben esett egymásnak a jászkunsági játékos és a szurkoló

Megosztás

A szóváltás egészen elfajult, bunyóba torkollt, ököllel ütötte egymást a törökszentmiklósi és a kenderesi férfi.

A Karcagi Járási Ügyészség nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat egy törökszentmiklósi és egy kenderesi férfival szemben, akik a játék és szurkolás hevében a második félidőben már nem bírtak az indulataikkal – közölte szerkesztőségünkkel a megyei főügyészség.

2023. szeptember 23-án délután, Kenderesen, a Sporttelep Centerpályán tartott nyilvános felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés 63. percében szóváltás alakult ki a pályán tartózkodó egyik labdarúgó és a pálya szélén, a korláton kívül tartózkodó néző között.

A két férfi egyidőben elindult egymás irányába, majd a pálya vonala és a korlát közötti részen kölcsönösen, több alkalommal, ököllel ütötték egymást, miközben mindketten a földre kerültek. A vádlottak erőszakos magatartásának az ott tartózkodók vetettek véget azzal, hogy szétválasztották őket.

Az ügyészség vádiratában mindkét férfival szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt, az ügyben a Karcagi Járásbíróság – feltehetően tárgyalás mellőzésével – fog döntést hozni. A mellékelt képek egyikét a verekedés helyszínéről készítette a nyomozó hatóság, míg a másik a MI felhasználásával készült.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek