Több mint 500 gyorshajtót és 15 ittas sofőrt kaptak el a jászkunságban a rendőrök

Megosztás

Igazán megdöbbentő közlekedésrendészeti adatokat tettek közzé Jász-Nagykun-Szolnok megyéről. Az elmúlt hét adatai alapján bőven akadt dolga a rendőröknek a jászkunsági utakon.

A héten összesen 15 ittas sofőrrel szemben kezdeményeztek eljárást megyénk rendőrei és 7 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Ettől is megdöbbentőbb adat, hogy a forgalom-ellenőrzők 555 gépkocsit mértek be, melyek túllépték a megengedett sebességet. Nemcsak autósokat, kerékpárosokat is ellenőriztek az egyenruhások, összesen 222 alkalommal, ebből 39 esetben állapítottak meg valamilyen szabálysértést.

A rendőrök kiemelt figyelmet fordítanak a főbb baleseti okokra, úgy, mint az elsőbbségi szabályok, a sebességtúllépés, kanyarodási szabályok, valamint a követési távolság betartására.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a biztonsági övet bekötve, a figyelmet az úttestre és annak környezetére összpontosítva, a sebességhatárokat, az elsőbbségi szabályokat, valamint a KRESZ szabályait betartva közlekedjenek!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz.

Kapcsolódó cikkek