Súlyos baleset történt a 31-es út közelében

Megosztás

Nagy tempóval fának csapódott egy kisteherautó egy kanyarban, a sérültnek valószínűleg a gerince is sérült.

A részletekről a Tóalmási Önkéntes Tűzoltó Egyesület számolt be. Kedden kettő óra után kapták a riasztást, hogy Tápiószecső és Tóalmás között egy autó felborult, egy személy beszorult. Az egyesület 3 fővel vonult a helyszínre, ahol egy kisteherautó az útról letért, fatuskónak ütközött majd az oldalára borult.

Az autóban 1 személy utazott, aki az autót nem tudta elhagyni önerejéből. A mentést végző egyesület a Nagykátai hivatásos kollégák kiérkezése előtt, a beavatkozás módjait felderítette, majd az általuk kigondolt forgatókönyv szerint történt a személy kiemelése, akit fájdalmaiból, pozíciójából adódóan feltételezett gerincsérültként kezeltek. A mentők súlyos sérüléssel kórházba szállították. A rendőrségi helyszínelést követően az autót talpra állították, majd az út szélén helyezték el.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek