Helyi hírek, közös erővel – Segítsen, hogy továbbra is eljuttassuk önhöz a legfontosabb történéseket!

Megosztás

A Szol24 független hírportálként minden nap azon dolgozik, hogy Jász-Nagykun-Szolnok megye lakói hiteles, gyors és releváns információkat kapjanak. Most arra kérjük közösségünket, támogassanak bennünket, hogy folytathassuk a három évvel ezelőtt megkezdett munkát. Célunk, hogy továbbra is pártatlanul és elkötelezetten számoljunk be a helyi eseményekről, problémákról és sikerekről.

A Szol24 hírportál megalakulása óta Jász-Nagykun-Szolnok megye vezető független online hírszolgáltatója. Hisszük, hogy a hiteles tájékoztatás alapvető eleme egy jól működő helyi közösségnek, ahol a polgárok naprakészen értesülnek a legfontosabb fejleményekről. Számos témával foglalkozunk: közélet, gazdaság, kultúra, közlekedés, sport, és nem utolsósorban a mindennapokat érintő problémák bemutatása is része tevékenységünknek.

Ezért közösségi adománygyűjtést indítunk, melynek célja, hogy biztosítsuk a Szol24 jövőjét, és hogy továbbra is Önökért dolgozhassunk. Minden egyes felajánlás segít abban, hogy folytathassuk a munkánkat, és eljuttassuk a legfontosabb híreket és eseményeket Szolnokról és a megye többi részéről.

Most arra kérjük önöket, hogy segítsenek bennünket abban, hogy a következő egy hónapban kisebb és nagyobb adományokból összegyűjthessünk ötszázezer forintot

Miért fontos a támogatás? A független sajtó azért létfontosságú, mert nincs külső befolyásolás alatt, így biztosítja az objektivitást. Egy közösségi alapú, független médium működtetése azonban folyamatos kihívásokkal jár, főként akkor, amikor a reklámbevételek csökkennek, és egyre kevesebb forrás áll rendelkezésünkre. Az Önök segítségével megőrizhetjük függetlenségünket, és továbbra is naprakész, hiteles hírekkel szolgálhatunk.

Hogyan segíthet? A Szol24 közösségi adománygyűjtése mindenki számára nyitott. Akár egy kisebb összeggel is nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy hírportálunk fennmaradhasson és fejlődhessen. Az adományokat egyszerűen és biztonságosan tudják elküldeni a megadott felületeken keresztül.

Az alábbi linken a Támogatom gombra kattintva tud hozzájárulni munkákhoz:

Adjukössze – Ne a hatalom mondja meg, mi a valóság!-Támogasd a Szol24-et!

A Szol24 a megye független hírportáljaként elkötelezett a valóság bemutatása mellett, hogy eredményesen folytathassuk munkánkat az önök segítségére is szükségünk van!

Őszi adománygyűjtésünk az Adjukössze.hu felületén zajlik, azonban, ha nem rendelkezik Simple Pay-jel, vagy technikai nehézségekbe ütközik, akkor az alábbi számlaszámra történő átutalással is segítheti munkánkat: 11734004 -25991404 -00000000

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek