Szépségversenyről jelentkezett be a lovagkeresztes Fásy Ádám

Megosztás

Úgy tűnik, a kritikák ellenére nem érdemtelenül viseli a Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést Fásy Ádám, az MSZP-kormányzat alatt szocialista, Fidesz-kormányzat alatt fideszes előadóművész. A Kulturális és Innovációs Minisztérium sajtóosztálya augusztusban úgy fogalmazott, az elismerést a magas színvonalú munkájáért kapta meg, Fásy pedig valóban nem késlekedett ennek bemutatásával: a Blikknek köszönhetően tudtuk meg például, hogy milyen élvezettel fogyasztotta a pörköltet.

A Karcag Kincse Művészeti és Konferencia Központ előtt felállított nagyszínpadon rendezték meg augusztus utolsó napján Magyarok Világszépe verseny döntőjét, összesen 13 hölgy küzdött a koronáért.

A karcagi birkapörkölt a Nagykunság egyik ikonikus ételete. Fásy Ádámnak, akire kulturális szervezőként, műsorvezetőként és a Munkácsy Alapítvány elnökeként hivatkoztak a lovagkereszt átadásakor, egy gyors vendégszereplésre is jutott ideje a Magyarok Világszépe szépségverseny felkészítő táborának helyszínéül szolgáló Nimród Bioszállodában, ahol a hölgyekkel együtt kóstolta meg az autentikus magyar ételt.

Az ott töltött idő alatt a hölgyek az Agrosprint karcagi gyáregységét is meglátogatták Fásy vezetésével, akinek ez egyáltalán nem új terep: 1991-ben a Miss Universe Hungary, a Miss Europe Hungary és a Miss Intercontinental Hungary liceencek tulajdonosa lett, aztán 1995-ben csatlakozott ezekhez a Miss World Hungary (Miss Universe Hungary). A szépségiparban 2006-ig volt aktívan jelen.

A lovagkereszttel kitüntetett Fásy szerepléséről és a karcagi versennyel kapcsolatos kulisszákról szeptember 28-án, azaz ma 22:20-kor kezdődő Út a döntőig magazinműsortban láthatnak többet a Super TV2-n, majd másnap 21:20-tól következik a gálaműsor és a finálé ugyanezen a csatornán.

Kép: Bruzák Noémi / MTI

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek