A kormányzati szekértolók farkast kiáltottak Jászberényben, holott ők azok

Megosztás

Fásy Ádám látogatott Jászberénybe, hogy tovább nyomja a fideszes polgármesterjelölt, Besenyi Orsolya kampányát. Mint ismert, a hét elején Besenyi a TV2-ben standupolt, pontosabban playbackben inkább csak tátogott, mivel leginkább Fásy beszélt az általa főzött töltöttkáposztáról.

Dehát kampány van, Besenyi mindenhol feltűnik, legutóbb Győrben volt, hogy megtapasztalja azt, hogyan lehet egy fenékkel két lovat megülni, amihez persze csak elég nagy ülep kell, és már meg is van a produkció. Besenyi azt kérdezte meg a győri polgármestertől, hogy miként lehet polgármesternek és orvosnak is lenni ebben a kínzóan gyógyítók hiányával küzdő egészségügyben. Persze ezt telefonon is meg lehett volna ejteni, dehát mint mondtuk, kampány van…

Most pedig Besenyi Fásyval Jászberényben az összefogás jegyében ötszázezer forint támogatást ajánlott fel az intézmény Adj Esélyt Alapítványának javára. Fásy Ádám pedig egymillió forint értékű játékadományt hozott az EGYMI tanulói részére.

Hogy az összefogás alatt mit értett a jelölt asszony, nem tudni, mindenesetre sok-sok gyerekkel pózolt adományosztás közben, amiről kampányvideó is készült.

És itt érkeztünk el a lényeghez, mert a helyi kormánypárti szekértoló tábor saját közösségi felületén azért kapott infarktust, mert egy ellenfelük, Bozsik Ferenc, a Közösen Jászberényért Egyesület jelöltje szerintük gyerekekkel kampányolt, és hát szerintük ez túlmegy minden határon!

A szekértolók úgy vélik, részükről jogos a felháborodás

De ismerjük azt a mondást, hogy más szemében a szálkát is meglátják, magukéban a gerendát sem, és hát még egyszer mondjuk: kampány van, mégpedig elég gusztustalan.

Kapcsolódó cikkek