Közlekedési balesetben súlyosan megsérült egy fiatal lány, sok vérre lenne szüksége

Megosztás

A jószívű felajánlásokat irányított véradásként várják Nagykátától kezdve Cegléden át egészen Szolnokig. Valószínűleg a hölgy élete múlik rajta.

Az egyik szolnoki csoportban Gyarmati Gábor tolmácsolt segélykiáltásával találkozhattunk, ami még a múlt vasárnapi, súlyos közlekedési baleset egyik folyománya. Szolnoki, ceglédi, tápiószelei, nagykátai, nagykőrösi, kecskeméti, albertirsai, monori lakosokhoz is szólt egyszerre. Kiemelte, hogy egy emberéletről van szó. A Cegléd és környéke Sebességmérés/ Útinform csoport segítséget kért pénteken, ezt adta tovább a szolnoki közösségi médiás csoportban.

Még a múlt vasárnap, 2024. szeptember 15-én vasárnap közlekedési baleset történt a 311-es számú főúton Cegléd és Tápiószőlős között. Ebben a balesetben egy 21 éves fiatal lány súlyosan megsérült, a Szolnoki Hetényi Géza Kórház intenzív osztályán ápolják. Nagyon sok vérre van szüksége, az írás szerint bárki segíthet, nem számít a vércsoport (?). Bármelyik véradó központba, vagy rendelőintézetbe – kórházba bemehetünk és adhatunk vér, de fontos, hogy irányított véradásként. (A borítókép illusztráció, forrás: Ipolyinfo)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek