Ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatok Szolnokon

Megosztás

Fókuszban a megelőzés, még mindig nagyon sokan nem fordítanak kellő figyelmet a szűrővizsgálatokra, nem érzik át ezek fontosságát. Most Szolnokon jövő szombaton ezt ingyen megteheti helyben.

2024. szeptember 28-án (szombat) a BENU Magyarország Zrt. jóvoltából ismét a szolnoki Kossuth téren állomásozik Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramjának szűrőkamionja – adta hírül Szolnok város hivatalos oldala.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! 👉https://benu.hu/regisztracio – (Regisztráció nélkül hosszabb várakozásra lehet számítani!)

A komplex szűrőprogram 40 különböző vizsgálatot tartalmaz (többek között szív- és érrendszeri vizsgálatok, koleszterinszint és vércukorszint mérés, légzésfunkció mérése, szemészet, stb.). A virtuális sátorban vetített tudástáron és a valósághű maketteken keresztül anatómiai ismereteket bővítő és egészségfejlesztő program kínálkozik a kilátogató családok számára.

A nap folyamán a “Gondos óra” program kapcsán is jelen lesznek kiállítók, a regisztrációt segítők. További információk a programról: https://egeszsegprogram.eu/

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek