A fiatalok beleszólásával nyílik új reggeliző és bisztró Jászberényben

Megosztás

Néhány nap múlva, szeptemberben nyílik a Birs reggeliző és bisztró a jászberényi Kiwisun szolárium helyén: tésztákkal, főzelék menükkel, snack ételekkel és desszertekkel várják a betérőket, mindezt pedig megfizethető áron ígérik. Mivel a vendéglátóhely egyik legfontosabb célcsoportja a fiatal generáció lesz, nagy hangsúlyt fektetnek a véleményük meghallgatására, amit jól bizonyít, hogy két alkalommal is ingyenes kóstolásra várták, várják a városi általános és középiskolákból érkezőket.

Mivel hivatalosan még nem nyitott meg, a Birs ételeinek kialakításához és az étlap összeállításához ma délután a fiatalok is hozzájárulhattak. A vendéglátóhely beltérrel és terasszal egyaránt rendelkezik.

A tulajdonos szerette volna, ha elsősorban olyan ételek és menük szerepelnek az étlapon, amelyre valóban fogékonyak az itt tanulók, akik reggelente, iskolába tartva beugorhatnak reggeliért, vagy onnan szabadulva ebédért.

Szerette volna meghallgatni a véleményüket, így az ingyenes kóstolóra Jászberény számos általános és középiskolájából érkeztek diákok, illetve a Lehel Ifjúsági Szervezettől (LISZT).

A próbafőzésen, ezáltal pedig az étlap végleges formájának elnyerésekor egyaránt fókuszba kerül az egészséges étkezés. A fiatalok egy jó hangulatú délutánon nemcsak kóstoltak, de véleményeztek is, ennek a figyelembe vételével fogyaszthatunk szeptembertől a Jászság fővárosának legújabb bisztrójában.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek