Éjszaka egy komoly baleset és a nagy vihar is adott munkát a megyehatár közelében

Megosztás

Egészen pontosan Albertirsán zajlottak az események szerdáról csütörtökre virradó éjjel. A hatalmas vihar levágta a villanyvezetéket két oszlop között, egy autó pedig oszlopnak ütközött, amiben az egyik utas megsérült.

A Balesetinfo információ szerint távközlési oszlopnak ütközött egy Alfa Romeo személygépkocsi szerdán éjszaka Albertirsán, a Pesti úton. Az ütközés következtében az oszlop kitört, csak a vezetékek tartották. A ceglédi hivatásos és a Dolinavölgye önkéntes tűzoltók az eldőlés ellen rögzítették az oszlopot, áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A gépkocsiban két ember utazott, az egyikük könnyebb sérüléseket szenvedett.

(Képek: Balesetinfo)

Amit tudni lehet, hogy két fiatal sodródott le az autóval az útról Albertirsán, szerencsére nem történt tragédia (bár nincs újabb információnk). Kérik a fiatalokat, hogy kellő odafigyeléssel vezessenek, mert elég egy pillanat, hogy egy életre megváltozzon az életük.

Reggel is riasztásra volt szükség, ugyanis az éjjeli vihar megrongált egy fát, ami végül a villanyvezetéken kötött ki. A vezeték nem úszta meg a hirtelen rázuhanó fát, leszakadt, azóta helyreállították.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek